Eladó családi ház Tata 144 900 000 Ft

Leírás

Luxuskivitelű, Modern Kertvárosi Otthon várja Önt a Császárkert Lakókertben!

Egyedülálló lehetőség a luxus és kényelem szerelmeseinek! Az előzőleg nagy sikerrel értékesített különálló ikerházak után most bemutatjuk újabb remek lehetőségünket a Császárkert Lakókertben.

Ezt a gyönyörű, modern otthont azoknak ajánljuk, akik értékelik a harmóniát és a minőséget, miközben nem szeretnének lemondani a városi kényelemről. Az ingatlan a természet közelében, csendes, nyugodt környezetben található, mindössze két percnyi sétára a Tatai Öreg-tótól. Budapesttől és Győrtől is könnyedén megközelíthető az M1-es autópályán keresztül, mindössze egy órányi távolságra.

Az új építésű két szintes ház földszintjén egy tágas, napfényes amerikai konyhás nappali várja azokat, akik szeretnék otthonukat modern és élhető környezetben kialakítani. A tágas nappaliból közvetlen teraszkapcsolat nyílik, ideális helyszín családi összejövetelekhez és kerti grillezésekhez. A földszinten továbbá található egy különálló gépészeti helyiség és egy vendég WC is.

Az emeletre a modern és stílusos lépcsőházon keresztül jutunk el, ahol három nagyméretű, napfényes hálószoba várja a pihenésre vágyókat. Az egyik szobához tartozó erkélyről lenyűgöző kilátás nyílik a kertre és a környező természetre. Ezen a szinten található még egy tágas fürdőszoba, mely zuhanyzóval és káddal is felszerelt.

Az ingatlan tágas, 390 m2-es körbekerített saját telekrésszel rendelkezik, mely egyik oldalról erdőközeli kapcsolattal teszi teljessé az otthon hangulatát. A korszerű fűtéstől elkezdve az elektromos wifi-s alumínium redőnyökig minden extrát megtalál ebben az elegáns kertvárosi otthonban.
A 138 m2 es ikerház paraméteri:
>> Előszoba-lépcsőház 14,10 m2
>> Nappali 23,40 m2
>> Konyha-étkező 17,51 m2
>> Tároló 3,04 m2 ( gépészet)
>> Wc 2,80 m2
>> Földszint összesen: 60,85 m2
>> -----------------------------------
>> Közlekedő 5,36 m2
>> Szoba 12,65 m2
>> Szoba 15,47 m2
>> Szoba 14,05 m2
>> Fürdő 6,48 m2
>> Emelet összesen: 54,01 m2
>> ----------------------------------------------
>> 1.lakás nettó alapterület: 114,86 m2
>> erkélyek területe: 25,36 m2
>> terasz területe: 20,81 m2
>> -------------------------------------------------------
>> Összesen: 138 m2
A modern felszereltségű emeltszintű kulcsrakész lakás jellemzői : elektromos wifi-s alumínium redőnyök, burkolt teraszok, vízlágyító rendszer, hőszivattyúval működő padlófűtés rendszer és melegvíz ellátás.
>> Fokozott hőszigetelésű minőségi nyílászárók kerültek beépítése
>> kívül antracit , belül fehér) Kiváló 20 cm vastagságú hőszigetelés került az épületre, minőségi homlokzati burkolatokkal.
>> Külső teraszokra üvegkorlát
További extrák: melyet az eladási ár tartalmaz:
-légkondícionáló előkészítés
- Riasztó és kamera rendszer előkészítés a biztonság érdekében.
-öntözőrendszer előkészítés
-füvesített, parkosított kert
-lámpák
-kerítés

Az építkezés befejező fázisában van, így most Önnek lehetősége nyílik a belső burkolatok, szaniterek és beltéri ajtók személyre szabására, hogy otthona valóban az Ön ízlését tükrözze.

Ha Ön és családja az igényes életstílust képviseli és szeretne részese lenni ennek az egyedülálló lakókörnyezetnek, ne habozzon! Hívjon most a részletekért, és legyen Ön az első, aki megteheti lépéseit ebbe a modern és kényelmes otthonba!

Ár: 144.9 millió forint

Figyelem! A részletes műszaki tartalomért és további információkért, valamint az ingatlan megtekintésének lehetőségéért hívjon minket bizalommal! Teljes körű, INGYENES bankfüggetlen tanácsadással és ügyintézéssel várjuk Önt!

Szabó Szilvia: 06 70 367 76 36

Családi ház részletei

Ár: 144 900 000 Ft
Méret: 138 négyzetméter
Azonosító: 11386429
Irodai azonosító: 8343
Cím: Tata
Telek: 390 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: ikerház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyéb
Kor: Új építésű
Egész szobák: 4