Eladó lakás Baj 25 500 000 Ft

Leírás

KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG BAJ TÓVÁROSI LAKÓTELEP!

A DOT-ING INGATLAN eladásra kínál egy 43 nm-es, 1.5 SZOBÁS tégla lakást, ami egy 3 emeletes épület 2 emeletén található. Az ingatlan kiváló PANORÁMÁVAL rendelkezik, a nappaliból a kanapéról nézve gyönyörködhet benne a leendő tulajdonos.


AZ INGATLAN JELLEMZŐI:
• A lakás 43 négyzetméteren terül el, és rendelkezik 1.5 SZOBÁVAL, konyhával, kamrával, fürdőszobával, WC-vel, előszobával, amelyek kényelmes és praktikus elrendezést biztosítanak.
• A nappaliban elhelyezkedő francia erkély lehetőséget nyújt a lakóknak arra, hogy élvezhessék a friss levegőt és a Gerecse hegység csodálatos panorámáját.
• A szobákban magasfényű, prémium laminált parketta található, amely 2017-ben került beépítésre, míg a konyhában és az előszobában vinyl (pvc), a fürdőben és a kaprában kerámia burkolatot találhatunk, biztosítva a könnyű tisztíthatóságot.
• A fűtést távhő biztosítja, radiátoros hőladókkal, melyek a lakás kellemes hőmérsékletét garantálják. Emellett 2017-ben egy inverteres klíma is be lett szerelve, hogy még komfortosabbá tegye az otthont.
• A konyhabútor és a sütő teljes egészében a VÉTELÁR RÉSZÉT KÉPEZIK, így az új tulajdonosok azonnal élvezhetik a modern konyhai kényelmet.
• Az épület oldalfala szigetelt, ezáltal javítva a hő- és zajszigetelést. Ez nemcsak az ingatlan energetikai hatékonyságát növeli, de hosszú távon is fenntartási költségeket csökkent, és értéknövekedést eredményez, miközben a nyugodt környezetet biztosítja a lakók számára.

A TÁRSASHÁZ JELLEMZŐI:
• 3 emeletes épület, minden szinten 4 lakással.
• Zárható, tiszta és rendezett lépcsőház.
• A lépcsőházban az ablakok és ajtók cseréje már megtörtént, így a lépcsőfordulókban és a bejáratnál is műanyag nyílászárókat helyeztek el.

• Közös költség: 8,010 Ft/hó, ami tartalmazza a biztosítást, takarítást és a szemétszállítást.

KÖRNYÉK:
A környék infrastruktúrája lenyűgözően sokoldalú. A lakás csupán néhány perc sétára helyezkedik el a festői tatai Öreg-tótól, amely gyönyörű természeti környezetben nyújt lehetőséget a pihenésre és a rekreációra. A kiépített bicikliútvonal pedig garantálja, hogy könnyedén és biztonságosan élvezhesse a kerékpározást vagy csak egy kellemes sétát a tó partján.

Emellett a tatai Tóvárosi vasútállomás is mindössze pár lépésre van, ami kiváló közlekedési kapcsolatot biztosít a környékkel és az ország más részeivel. Innen könnyedén és gyorsan eljuthat Győrbe vagy Budapestre, így ideális választás lehet azoknak, akik naponta ingáznak vagy gyakran utaznak a fővárosba.
A környék híres a baji szőlőhegyről, mely lenyűgöző panorámával és gazdag borkultúrával rendelkezik. Ez a terület nemcsak a borok szerelmeseinek kínál élményeket, hanem gyönyörű túraútvonalakkal és piknikezési lehetőségekkel is várja az odalátogatókat.

KINEK AJÁNLOM:
Ezt az ingatlant mind befektetési célokra, mind első lakáscélú vásárlóknak nagyon ajánljuk. Kiadhatósága kiváló lehetőséget kínál azoknak, akik passzív jövedelemforrást keresnek, míg a környék nyugodt, barátságos légköre ideális otthont biztosít mindazoknak, akik egy harmonikus és élhető környezetben szeretnének élni.


Amennyiben a DOT-ING INGATLAN által kínált LAKÁS, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. Ha felkeltette érdeklődését ez az ingatlan, megtekintéssel kapcsolatban kérem hívjon bizalommal!

Ár: 25.5M FT

Farkas Gergely | farkas.gergely@dot-ing.hu | +36 30 322 1015

Lakás részletei

Ár: 25 500 000 Ft
Méret: 43 négyzetméter
Azonosító: 11343416
Irodai azonosító: 8119
Cím: Baj
Emelet: 2. emelet
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Távfűtés
Ingatlan állapota: Átlagos
Egész szobák: 1
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Erkély