Eladó lakás Tata 32 000 000 Ft

Leírás

ELADÓ KIVÁLÓ ADOTTSÁGOKKAL RENDLEKEZŐ, 1.5 SZOBÁS LAKÁS TATÁN - KÖZPONTI ELHELYEZKEDÉS A KOCSI UTCÁBAN

Önnek, aki kényelmes és multifunkcionális otthont keres, örömmel mutatjuk be ezt a remek lehetőséget Tatán, a megújult Kossuth tér közvetlen közelében. Az ingatlan egy 1.5 szobás lakás, amely eredetileg irodaként működött. Az 45 m²-es terület kiváló lehetőséget nyújt, hogy az otthoni komfortot és az üzleti tevékenységet összehangolja.

AZ INGATLAN SZÁMOKBAN:
* A lakás 45 m² alapterületen helyezkedik el.
* Két tágas helyiség - 27 m²-es nappali és 8.7 m²-es hálószoba - gondoskodik a kényelemről és a privát tér megteremtéséről.
* Egy kényelmes, 4 m²-es fürdőszoba zuhanyzóval segít a mindennapi frissülésben.
* Az ingatlan tágas közlekedője (4 m²) lehetővé teszi a könnyű átjárást a helyiségek között.

POTENCIÁLIS VÁLTOZATOS FELHASZNÁLÁS:
Az ingatlan osztatlan közös tulajdonú ingatlanból alakult ki, 45 m² alapterületű irodaként használták, de az 1.5 szobás elrendezés lehetővé teszi, hogy lakásként is hasznosuljon. Belépve az ajtón balra egy zuhanyzós fürdőszoba, míg jobbra egy hálószoba várja Önt. Továbbhaladva pedig egy tágas 27 nm amerikai konyhás nappaliba érkezünk.

KIVÁLÓ ADOTTSÁGOK ÉS KÖRNYEZET:
* A nappalit laminált parketta borítja, a többi helyiség pedig járólapokkal van ellátva.
* Az épület központi elhelyezkedése miatt könnyen átalakítható más vállalkozások igényeinek megfelelően. Az üzleti tevékenységen kívül kiváló lehetőség lakásként is.
* A 2020-as teljes felújítás során az elektromos és vízvezetékek teljesen kicserélésre kerültek. Az épület kiváló hőszigeteléssel rendelkezik, és modern riasztórendszer is beépítésre került.
* Az új, redőnnyel felszerelt, háromrétegű műanyag nyílászárók javították az épület megjelenését és energiatakarékosságát.
* Az ingatlanhoz tartozik egy értékes plusz - egy osztatlan közös tulajdonú (100 m²) udvar és pince, amelyek lehetővé teszik az ingatlan még hatékonyabb kihasználását. Az udvar a tulajdoni arányának megfelelően széles lehetőségeket kínál, legyen szó vendégvárásról, kiállításokról vagy akár szabadtéri események rendezéséről. A pince pedig kiválóan alkalmas tárolásra vagy kiegészítő tevékenységeknek.
* A fűtésről az intelligens NORD ART elektromos panelek gondoskodnak, amelyeket wifi-vezérléssel is szabályozhat. A melegvíz ellátását pedig modern villanybojler biztosítja.

KÖZPONTI ELHELYEZKEDÉS:
Az ingatlan ideális helyen található, a megújult Kossuth tér közelében. A környék forgalmas és könnyen megközelíthető, ami kiváló előnyt jelent mind üzleti, mind lakószempontból. A tömegközlekedés és a parkolási lehetőségek is könnyen elérhetők az ingatlan közelében.

GYORS ÉS KÖNNYŰ VÁSÁRLÁS:
* Az ingatlan tehermentes, így azonnal átvehető.

HÍVJON MINKET MOST:
Ha Önt is megragadta ez a páratlan lehetőség, és érdeklődik az ingatlan iránt, bátran keressen minket. Tekintse meg az ingatlant személyesen, és győződjön meg a magas színvonalú kivitelezésről!

Kapcsolat:
Farkas Gergely
E-mail: farkas.gergely@dot-ing.hu
Telefon: +36 30 322 1015

NE HAGYJA KI EBBEN A KÖZPONTI ELHELYEZKEDÉSŰ ÉS KIFINOMULT LAKÁSBAN REJLŐ LEHETŐSÉGET!

Ár: 32.000.000 Ft

Az ingatlan azonnal birtokba vehető. Bankfüggetlen hitelügyintézési lehetőségek is rendelkezésre állnak.

Lakás részletei

Ár: 32 000 000 Ft
Méret: 45 négyzetméter
Azonosító: 11376989
Irodai azonosító: 7783
Cím: Tata
Emelet: Földszint
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Villany
Ingatlan állapota: Felújított
Egész szobák: 1
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Erkély