Eladó lakás Tatabánya 31 990 000 Ft

Leírás

3. emeleti 2,5 SZOBÁS, FELÚJÍTOTT LAKÁS ELADÓ!!!

KIZÁROLAG a Dot-Ing Ingatlaniroda eladásra kínál Tatabánya Kertvárosban, egy 4 emeletes társasház 3. emeletén, 66 nm-es, 2,5 szobás lakást.

Az ingatlan egyedi hangulatát adja, hogy kettő helyiség és az erkély összenyitásával egy nagyméretű és különleges, amerikai-konyhás nappali került kialakításra. Az erkély helyére ablakok kerültek beépítésre, melynek köszönhetően a lakás világos és tágas. A nappali részen, a hálószobában és a gyerekszobában laminált padló, a többi helyiségben járólap található.
A felújítások során biztonsági bejárati ajtó, kétrétegű műanyag ablakok kerültek be, melyek a gyerekszobában és a hálóban redőnnyel felszereltek. Villanyvezetékek cseréje is megtörtént. A mellékhelyiség külön található. A lakásban helyet kapott még egy kamra.
A fűtésről távhő gondoskodik, a radiátorok egyedi hőmennyiségmérővel felszereltek.
A lépcsőház zárható, tiszta és rendezett, a lakóközösség összetartó. A lakáshoz saját tároló is tartozik.

Kitűnő lehetőség fiatal pároknak, családoknak, akár befektetőknek, minden infrastruktúra percek alatt elérhető: üzletek, buszmegálló, óvoda, iskola, játszótér, orvosi rendelő, gyógyszertár.

Ingyenes hitelügyintézéssel több bank ajánlatából, állami támogatásokról naprakész információkkal és teljes körű lebonyolítással, jogi háttérrel biztosítja irodánk a vásárlást.

Amennyiben nagy alapterületű, kiváló adottságokkal rendelkező lakást keres, hívjon bizalommal és tekintsük meg együtt!

Farkas Judit
+36-30/101-4930

Lakás részletei

Ár: 31 990 000 Ft
Méret: 66 négyzetméter
Azonosító: 11362395
Irodai azonosító: 8068
Cím: Tatabánya
Emelet: 3. emelet
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Távfűtés
Ingatlan állapota: Felújított
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Erkély