Eladó ház Bana, 13.990.000 Ft, 64 négyzetméter
13,99 mFt
Bana,
eladó ház
Méret:
64 négyzetméter
Szobák:
2
Fűtés jellege:
Nincs megadva
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
6043
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Bana
Cím:
Bana
Alapterület:
64 négyzetméter
Ár:
13.990.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10487338
Szobák száma:
2
Telekterület:
1276
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Bábolna gyönyörű városától mindössze 4 km távolságra fekvő nyugodt, békés hangulatú, mégis összetartó lakosainak köszönhetően rohamosan fejlődő kis faluban Banán kínáljuk megvételre az alábbi családi házat.
Az ingatlan a település elején a főútról megközelíthető csendes, átmenő forgalomtól mentes mellékutcában helyezkedik el. Az 1276 m2-es, közműves (víz, villany, csatorna van, gáz az utcában) telken, egy 64 nm-es, 2 szobás családi ház áll. Az épület eredeti része a ’40-es években épült, vályogból. A hozzáépített rész (előszoba, szoba, fürdőszoba) a ’70-es években épült téglából. A fürdőszoba határoló falai a bővítés során könnyűszerkezetből készült. Az épület elosztása: előszoba, fürdő-WC, konyha és 2 szoba. A fűtést a konyhában elhelyezett vízteres kandalló biztosítja radiátorokon keresztül, valamint kiegészítő fűtésként fatüzelésű cserépkályha és kandalló is működik. A födém fagerendás szerkezetű, stukatúr mennyezetvakolattal, a tető faszerkezetű nyeregtető, cserép- és lemezfedéssel. Az ingatlan mind külsőleg, mind belsőleg korszerűsítést, felújítást igényel, mely lehetővé teszi, hogy mindenki saját ízlésére formálja.
A lakóház folytatásában garázs, mellette néhány állattartásra alkalmas épület és tároló található.

Kitűnő választás lehet azoknak, akik szeretik a nyugodt, falusi életet, nem szeretnének nagy építkezésbe kezdeni, viszont egy kis alapterületű házikóban szívesen kiélnék kreativitásukat.

Az ingatlan kizárólag irodánk kínálatában található és közreműködésével tekinthető meg, előzetes telefonos időpont egyeztetést követően. Érdeklődni kizárólag Nagy Edit 30/6-226-317

Amennyiben nem rendelkezik a vásárláshoz szükséges teljes vételárral, kérje bank semleges hitel előszűrésünket a piacon található összes bank kínálatával, pénzügyi szakemberünk teljes körű, díjmentes segítségével. Irodánk teljes körű ügyintézést biztosít jogi háttérrel, energetikai tanúsítvány megrendelésével mindezt egy helyen az Ön kényelme és vásárlásának biztonsága érdekében.
Érdeklődés
Nagy Edit
Az értékesítő:
Nagy Edit
Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda - Tata
+36-30-622-63-17
 
 
 
 
 
 
Küldés