Eladó családi ház Dunaszentmiklós 37 900 000 Ft

Leírás

VARÁZSLATOS DUNAKANYARI OTTHON TURISZTIKAI LEHETŐSÉGEKKEL

A DOT-ING INGATLAN eladásra kínálja ezt a lenyűgöző 1950-es években épült, falusi stílusú családi házat, amelyben garantáltan megtalálhatja az otthonosság és a nyugalom tökéletes összhangját. Az ingatlan 71.5 négyzetméteres alapterülettel büszkélkedik, valamint egy 23 négyzetméteres panorámás vendégházzal, ami alatt egy borospince kapott helyet. Az otthon egy tágas 1097 négyzetméteres telken helyezkedik el, amely rengeteg helyet biztosít az Ön és családja számára, hogy kényelmesen élvezhessék az életet.


A DOT-ING INGATLAN által kínált HÁZ JELLEMZŐI:

KÖRNYÉK:
Ez a varázslatos otthon egy olyan környéken található, amely semmihez sem hasonlítható. Dunaszentmiklós festői szépségű Dunakanyarban rejtőzik, mely lenyűgöző természeti tájakkal, a Dunával és a hegyekkel körülvéve, igazi paradicsomi hangulatot teremt. A környék híres borászati hagyományairól is, és számos borospince található itt, ahol felfedezheti a helyi borok ízvilágát és a borászat varázslatos világát.

HÁZ:
Az ingatlan kiváló lehetőséget kínál vállalkozóknak, akik a turisztikai szektorban szeretnének tevékenykedni. Az 1950-es években épült ház kő falazattal és fa gerendás födémmel rendelkezik, melyek időtállók és karaktert kölcsönöznek az épületnek. A tetőszerkezet nyeregtetős, melyet tatai téglacserép borít, ezáltal hagyományos, megbízható fedést biztosítva. A fa nyílászárók és a redőnyök minden ablakon további kényelmet és biztonságot nyújtanak.
A fűtést különböző módszerek biztosítják, beleértve a gázkonvektorokat, az elektromos hőtárolós kályhát és a cserépkályhát, így az ingatlan minden igényt kielégít fűtési szempontból. Az éjszakai és nappali áram lehetővé teszi a rugalmas energiatermelést, míg a melegvíz ellátásáról egy hatékony villanybojler gondoskodik.
2016-ban az épületet 10 cm vastag homlokzatszigeteléssel látták el, amely javítja az energiahatékonyságot és csökkenti a fűtési költségeket. Emellett egy helységben műanyag nyílászárókra cserélték a régieket, növelve az épület hőszigetelését és csökkentve a zajszintet.
Bár az ingatlan további felújításokat igényel, a jelenlegi állapotában is sok lehetőséget kínál a kényelmes és kellemes életvitelhez, valamint üzleti lehetőségekhez a turisztikai szektorban. Az ingatlan két különálló épülettel rendelkezik: a 71,5 négyzetméteres családi ház mellett egy különálló vendégház is található. Ez lehetővé teszi a tulajdonos számára, hogy az egyik részben magának alakítson ki lakóteret, míg a másikat kiadja vendégeknek vagy turistáknak. Emellett a szomszédos utcából megközelíthető egy garázs is, amely további parkolási lehetőséget biztosít. Így teljes mértékben kihasználhatók a környék turisztikai adottságai és a vendéglátásban rejlő potenciál, ami ideális lehetőséget jelent a befektetőknek és vállalkozóknak egyaránt.

KIKNEK AJÁNLOM:
Dunaszentmiklós és környéke számos turisztikai és szabadidős lehetőséget kínál, ezért ideális hely a kirándulások és természetjárás szerelmeseinek. Ez az otthon tökéletes választás azok számára, akik a természet közelségét, a nyugalmat és a csendet keresik, és olyan helyet választanának, ahol békében élhetnek, távol a város zajától.
Az ingatlantól mindössze pár perc sétára található egy tó is, mely tökéletes lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra és feltöltődésre.

KÖNNYŰ HOZZÁFÉRÉS ÉS KAPCSOLATOK: Az ingatlan kiváló elhelyezkedése könnyű hozzáférést biztosít Tatával és az M1-es autópályával, így ideális lehetőséget kínál a Budapest, Győr és Ausztria felé tartó utazásokhoz. Ez a helyszín tökéletes egyensúlyt teremt a nyugodt vidéki élet és a könnyű kapcsolatok között, lehetővé téve a gyors elérhetőséget a nagyobb központokhoz, miközben biztosítja a nyugalom és a természeti szépségek közelségét.


Ha felkeltette érdeklődését ez az ingatlan, kérem, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. A DOT-ING INGATLAN csapata segít Önnek a további részletekkel kapcsolatban, és díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére, ha finanszírozásra van szüksége.
Ne habozzon! Hívjon még ma!

Ár: 37.9 millió forint

Farkas Gergely farkas.gergely@dot-ing.hu +36 30 322 1015

Családi ház részletei

Ár: 37 900 000 Ft
Méret: 72 négyzetméter
Azonosító: 11368792
Irodai azonosító: 8237
Cím: Dunaszentmiklós
Telek: 1097 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés módja: Gáz
Egész szobák: 3