Eladó ház Szomód, 44.900.000 Ft, 170 négyzetméter
44,9 mFt
Szomód,
eladó ház
Méret:
170 négyzetméter
Szobák:
5
Fűtés jellege:
Nincs megadva
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
4865
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Szomód
Cím:
Szomód
Alapterület:
170 négyzetméter
Ár:
44.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9675339
Szobák száma:
5
Telekterület:
1130
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Összeköltözne szüleivel, gyermekeivel? Nem talált még terveinek megfelelő kialakítású ingatlant? Akkor tekintse meg ezt a nagyszerű ajánlatot. Együtt, de mégis külön! Egy telken két családi ház!
Szomód elején, csendes lakóházas övezetben kínálunk megvételre 1.130 m2-es, összközműves telken két családi házat. Az utcafronti épület 1965-ben épült, téglából, földszintes kialakítással, 100 m2 alapterülettel, 3 szobával és 2 fürdőszobával. Az ingatlan 2002-ben nyerte el jelenlegi formáját. Ekkor a külső homlokzat 8 cm vastag szigetelést és nemes vakolatot kapott. A tetőt újra lécezték, aláfóliázták és vadonatúj cserépfedés készült. Az eredetileg 2 utcafronti- és egy udvarra néző szobához előszobát és fürdő-WC helyiséget építettek. Az utcafronti épület jelenleg irodaként működik, de átalakítás nélkül lakóház funkciót is ellát. Az udvari bejáratról megközelíthető egy tágas előtér, melyből a konyha nyílik. Mellette fürdőszoba kapott helyet. A konyhán keresztül jutunk a 3. szobába. Az előszobában, a konyhában és a fürdőszobában új járólap padozat készült, a szobákban laminált parketta. Az ablakokat műanyagra cserélték, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátva. Az egyik utcafronti szoba ablaka maradt az eredeti fa. Az épület fűtését gázkonvektorok biztosítják minden helyiségben. Az utcafronti épületet fedett közlekedő- és fedett előtér köti össze. A kettő között egy kisebb műhely kapott helyet, mely jelenleg raktár. A hátsó épület 2007-ben épült, 37 cm-es Ytong téglából, földszint és tetőtér kialakítással, de a tetőtér nem került beépítésre, így a földszint hasznos alapterülete 70 m2, melyen előszoba, fürdő-WC, hálószoba és hatalmas amerikai-konyhás nappali került kialakításra. A homlokzat az utcafronti épülettel megegyező színű nemes vakolattal ellátott. A nappaliból 25 m2-es fedett terasz nyílik. A szoba padozata laminált parketta, a többi helyiségben járólap van. A lakóház fűtését a nappaliban megépített cserépkályha biztosítja.
A telken található továbbá, fedett fillagória, garázs, faszerkezetű tüzelőtároló, valamint kutyakenel. A telek többi része külön lekerített, füvesített. Az öntözést bő vizű fúrt kút látja el.
Tehát kedves ügyfelünk, amennyiben két generáció zavartalan együttélése a vásárlás célja, úgy ez az ingatlan a tökéletes megoldás.
Az ingatlan kizárólag a Dot-ing ingatlaniroda kínálatában és közreműködésével tekinthető meg, előzetes telefonos időpont egyeztetést követően. Érdeklődni: Nagy Edit 30/6-226-317
Amennyiben nem rendelkezik a vásárláshoz szükséges teljes vételárral, kérje ingyenes, bank független hitel előszűrésünket, szakemberünk ingyenes segítségével.
Érdeklődés
Nagy Edit
Az értékesítő:
Nagy Edit
Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda - Tata
+36-30-622-63-17
 
 
 
 
 
 
Küldés