Eladó családi ház Tatabánya 69 900 000 Ft

Leírás

Több generáció számára is ideális családi ház eladó!!!

Tatabánya közkedvelt részén, Alsógallán eladó egy 145 nm-es, 2 szintes családi ház. A ház 962 nm-es telken helyezkedik el. Alsó szinten tágas étkező-nappali, különálló nagyméretű konyha, vendégszoba, utcafrontról is nyíló üzlethelyiség, mellékhelyiség és előtér kapott helyet. Emeleten kis közösségi térből nyílik 3 hálószoba és egy tágas fürdőszoba wc-vel.

Az ingatlan számos lehetőséget rejt magában, ideális lehet nagycsaládosok számára, 2 generáció összeköltözésére, de átalakítást követelően akár két lakás kialakítására is alkalmas lehet.

A ház az 1950-es években épült kőből és téglából, az évek alatt folyamatosan karbantartották, az elmúlt 10 éveben az alsó szinten kicserélték a burkolatokat, nyílászárokat, mindenhova 2 rétegű modern műanyag nyílászáró került, redőnnyel, szúnyoghálóval felszerelve. A konyhát külön helyisége helyezték át, ezzel egy tágas nappali és étkező került kialakításra. A nappali dísze az épített, vízteres cserépkályha, mely az egész ház fűtését ellátja, de igény szerint gázkazán is a kényelmünket szolgálja.

2020-ban került kialakításra a fedett terasz, mely igazán különleges, mediterrán hangulatot kölcsönöz. Kellemes programot biztosít egy kis búbos kemence is, barátok, családtagok biztosan csodájára járnának a benne készíthető finomságoknak. A kert egy része füvesített, 2 oldalt gyümölcsfák és veteményes díszíti, a telek lekerített végében melléképületek, pince található.

Ingyenes hitelügyintézéssel több bank ajánlatából, az újonnan kihirdetett állami támogatásokról naprakész információkkal és teljeskörű lebonyolítással, jogi háttérrel biztosítja irodánk a vásárlást.

Amennyiben városközponthoz közeli, de mégis csendes és minden igényt kielégítő otthont keres, hívjon bizalommal és tekintsük meg együtt!
Farkas Judit
+36 30 101 4930

Családi ház részletei

Ár: 69 900 000 Ft
Méret: 145 négyzetméter
Azonosító: 11383455
Irodai azonosító: 8334
Cím: Tatabánya
Telek: 960 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 5
Fél szobák: 2