Eladó családi ház Tatabánya 77 000 000 Ft

Leírás

„Egy ingatlan, több lehetőség….”
Munkásszállás előnyben!!

A Dot-Ing Ingatlaniroda eladásra kínál Tatabánya ipari/kereskedelmi, mégis belterületi övezetében 692 nm-es saroktelken fekvő 176 nm-es családi házat. Méreteiből adódóan megoldás lehet azok számára, akik a feljebb vagy lejjebb menő generációval szeretnének komfortosan együtt élni, szomszédok nélkül. Szintén elgondolkozhat az is, aki akár csak befektetne egy jól jövedelmező diák-vagy munkásszállás kialakításában. Ugyanis minden lakószoba SAJÁT FÜRDŐSZOBÁVAL rendelkezik!!!
Az ingatlan 2 külön lakrésszel kialakított, 120 nm+56 nm alapterületűek. Összesen 7 szoba, 5 fürdőszoba van bennük.
A nagyobb rész belső elrendezése: előszoba, nappali+étkező, 4 szoba, 4 fürdőszoba,1 konyha,kamra, mosókonyha. Itt a tetőtér is beépíthető. A kisebb, külön bejáratú lakrészen amerikai konyhás nappali+ egy szoba, fürdőszoba található.
A szobák mindegyike szállás esetén 3 ágyasra kialakíthatók, így 21 fő befogadására alkalmas.
A ház téglából épült, északi fala szigetelve van kívülről. Állapota átlagos, nyílászárók fából vannak, jól záródóak.Villanyvezetékeket újrahúzták, bővítették az áramellátást 72 A-ra. Fűtésrendszere is villanyról megoldott, korszerű panelokkal felszerelve. Gázcsonk telken belül van.
A zárt udvart egy kis tó és örökzöldek díszítik.
Parkolás udvaron belül és kívül is megoldható 3-4 autó számára.

Amennyiben nem rendelkezik a vásárláshoz szükséges teljes vételárral és hitelt vagy állami támogatást venne igénybe, keressen fel minket! Ingyenes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére a piacon található összes bank kínálatával, pénzügyi szakember segítségével.
Érdeklődni: Telek Bernadett 06703677606

Családi ház részletei

Ár: 77 000 000 Ft
Méret: 176 négyzetméter
Azonosító: 11276008
Irodai azonosító: 7857
Cím: Tatabánya
Erkély mérete: 20.00 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Házközponti
Egész szobák: 7