Eladó családi ház Vértesszőlős 83 981 100 Ft

Leírás

ÚJSZERŰ MEGOLDÁS ÚJSZERŰ KÖRNYEZETBEN!
UTOLSÓ LAKÁS!!
2024 NYÁRI ÁTADÁSSAL!!!!
A családos életforma tökéletes helyszíne ez az átgondolt és magas színvonalon megvalósuló energiahatékony, maximális kényelmet nyújtó sorházi lakás VÉRTESSZŐLŐS Újépítésű részén!!
Esetleg kertre is vágyik, ahol a gyermekei szaladgálhatnak?
Mindezt családias, nyugodt, igényes környéken keresi?
Mi minden kérdésére most megoldást nyújtunk:
Mégpedig Vértesszőlős új parcellázású részén épülő 2 lakásos társasházában.
Családias környezet, modern kivitelezés, Tatához és Tatabányához közeli fekvés jellemzi, melynek köszönhetően az értékállósága biztosított, mind rövid, mind hosszútáv esetén is.
Így, ha még időben jelentkezik, akkor most Öné lehet ez az UTOLSÓ egyszintes 81nm-es 3 SZOBA+NAPPALIS sorházi lakás, 19 nm-es terasszal, és 362 nm-es SAJÁT KERTTEL.
A lakásokhoz 1-1 gépkocsi beálló tartozik. (Ennek vételára: 1.900.000Ft).
A projekt kitalálásánál a legfontosabb szempont volt a legkorszerűbb építési technológia és korszerű anyagok felhasználásán túl, hogy a 2 gyerkőc mellett a szülőknek is meglegyen a külön hálószoba. Mindezt egy könnyen fenntartható, saját ízlésre formálható, mai kor elvárásainak megfelelő házikóban. Ami mellett természetesen a másik fontos szempont a MEGÚJULÓ ENERGIAFORRÁSOK felhasználása, ezáltal gazdaságosan fenntartható lakások kialakítása.
A projekt Ideális lakhelyet kínál mindazok számára, aki szeretik az újszerű környezetet, s akik számára az otthon elképzelhetetlen egy kényelmes kis kertkapcsolat nélkül.
Az ingatlant olyan egyedi praktikus megoldással tervezték, mely biztosan az Ön kényelmét fogja szolgálni .A külső, tetszetős megjelenését a beruházó biztosítja, a belső enteriőr kialakítását természetesen már közösen alakítja ki Ön és családja a kivitelezővel.
A lakás energiahatékony fűtése:
- lakásonként telepített szabályozható levegő-víz hőszivattyú és a hozzá tartozó beltéri egységek, valamint a meleg víz tárolására alkalmas puffer tartály, ami biztosítja a padlófűtést és a melegvíz ellátást is

Műszaki tartalom

•Az épületek sávalapos, 30cm Leier/Porotherm HT téglafalak 10cm grafitos EPS szigeteléssel adják a függőleges teherhordó szerkezetet.
• beton födém rajta 25 cm hőszigetelés
• beton tetőcserép
•Válaszfalak: 10 cm gipszkarton falak glettelve, világos színnel festve.
•Nyílászárók:
Kívül antracit belül fehér színű, színtartó, ütésálló, hőhídmentes, műanyag, 3 rétegű hőszigetelt üvegezésű külső nyílászárók. A nyílászárók tartalmaznak redőnyt és szúnyoghálót.Bejárati ajtó kívül antracit ,belül fehér, műanyag bejárati ajtók, biztonsági zárral.
• beltéri CPL dekorfóliás ajtók
•Fűtés, klíma és melegvíz ellátás:
Az energetikai szabványok figyelembevételével, tehát megújuló energiát is hasznosítva lesz kialakítva. Lakásonként egy levegő-víz üzemű hőszivattyú (Mitsubishi SU2-SWM+200l melegvíztároló vagy ezzel azonos minőségű rendszer) látja majd el a házak fűtését padlófűtésen keresztül. Ez a gépészeti rendszer áll egy kültéri egységből, kívül a hátsó telekhányadon elhelyezve és egy beltéri egységből, amely a fürdőszobában kap majd helyet és amelynek a mérete a melegvíz tárolóval együtt várhatóan kb.180X75X75cm. A melegvíz előállításáért is a hőszivattyú felel, amely a 200l-es melegvíztárolóban tárolja a felmelegített használati melegvizet.
•Villamos energiaellátás:
Az épületek a területen meglévő kisfeszültségű̋, közcélú elosztóhálózatra csatlakoznak lakásonként 3X16A teljesítményű mérőórákkal, a hőszivattyú pedig közösségi H-tarifás óráról fog működni lakásonkénti hőmennyiség mérőkkel mérve. A villanyszerelés a falszerkezetben rejtve, védőcsövezve készül az érvényben lévő előírásoknak megfelelően. Riasztót külön díjért a vevő kérésére ki tudunk építeni. Az elektromos szerelvények Schneider Asfora vagy ezzel műszakilag megegyező kapcsolócsaládok lesznek.

•Teraszok, burkolt felületek, kerítések:

A lakáshoz igény szerint meg tudjuk a teraszt építeni utólagos elszámolással. A vételár tartalmazza a telken található közös járdákat. Tartalmaz továbbá egy kb 16nm-es burkolt felületet, tárolás céljára, mely rész a kerítésen kívül, de telken belül kerül elhelyezésre. A szomszédok felé a telkek helyenként már kerítésekkel ellátottak. Ahol nincs kerítés, ott alacsony (1m) drótkerítést építünk és örökzöld sövényt javaslunk ültetni. A gyalogos bejáróhoz kiskapu épül (a burkolt tároló terület utáni bal oldalra) kaputelefonnal.


Mind ezekhez pedig társul, hogy a magas színvonalú kivitelezésről, megbízható, SZÁMOS REFERENCIÁVAL rendelkező Beruházó gondoskodik, mely többek között a Tatán megvalósult Levendulakert lakópark 72 sorházi lakását, a tavaly átadott 8 lakásos Komárom utcai projektet a Csever utcai 8db sorházakat a Bajcsy Zsilinszky utcában épült 6 lakásos társasházakat és az Új úton épülő 24 lakásos társasházakat és a Vasút utcában épülő4 lakásos társasházakat is építette.

Az ingatlan jelenleg már 80%-os készültségben van,így akár a nyár végén (Augusztus)költözhető!!!

Amennyiben ön is úgy gondolja, hogy szeretné eme újépítésű, környezetbarát és energiatakarékos lakás minden szépségét, és kényelmét élvezni, akkor hívjon a részletekért!
-Teljes körű, INGYENES bank független tanácsadás és ügyintézés!
-Szerződés előkészítése
- Családos ügyfeleink 2 vagy 3 gyerkőc számára igényelhetik az államilag támogatott HITELT:
-CSOK PLUSZ HITEL !!
-ILLETÉKMENTESSÉG
egy helyen az Ön kényelme érdekében…

Megtekintés kizárólag irodánkkal:
Időpont egyeztetés:
Szabó Szilvia
Tel.:06 70 367 76 36

Családi ház részletei

Ár: 83 981 100 Ft
Méret: 81 négyzetméter
Azonosító: 11383440
Irodai azonosító: 8330
Cím: Vértesszőlős
Telek: 362 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: ikerház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyéb
Kor: Új építésű