Eladó ipari ingatlan Nyergesújfalu, 34.800.000 Ft, 80 négyzetméter
34,8 mFt
Nyergesújfalu,
eladó ipari ingatlan
Méret:
80 négyzetméter
Jelleg:
Egyéb
Tulajdonviszony:
Nincs megadva
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
6051
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ipari ingatlan
Jelleg:
egyéb
Település:
Nyergesújfalu
Cím:
Nyergesújfalu
Alapterület:
80 négyzetméter
Ár:
34.800.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10489774
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Nyergesújfalun a Gerecse ölelésében meghúzódó horgásztavak mellett eladó egy egész évben jól működő vendéglátó egység. Pár lépésre a fiatalok által kedvelt sportcentrum található. Közkedvelt túraút helyszíne is ezen terület. Horgászok, sportolók, túrázók és helyi lakosok kedvelt helye a büfé.


Épület/Műszaki adatok

A felújított és folyamatosan karbantartott 80 m2-es büfé, saját udvarral (801 m2), fedett terasszal, kerthelyiséggel, színpaddal rendelkezik.

A benti vendégtér kb 30 férőhelyes, ami a fedett teraszon még további 100-150 férőhellyel bővíthető, mely ideális kulturális és egyéb rendezvények megtartására is. (Hétvégenként élő zene, nyáron Alfa találkozó és egyéb rendezvényeknek adott helyet)

A büfé egy 65 m2-es belső vendégtérrel, fedett/kültéri kerthelyiséggel rendelkezik. Mosogatók, pult, raktár, személyzeti és vendég mosdó, található még az épületben. Egy különálló pecsenyesütő is tartozik a vendéglátó egységhez. Tető jó állapotú, zsindellyel fedett. A fűtéséről egy új Vaillant kondenzációs napelemmel működtetett kazán gondoskodik. Napelem rendkívül energiahatékonnyá teszi az épületet.

A vételár tartalmazza az összes berendezést, megvásárlása esetén azonnal tovább üzemeltethető!

Udvar/kert

Gyönyörű környezetben, hangulatos kerttel, játszótérrel, valamint az épület előtt térkövezett nagy parkolóhellyel rendelkezik a vendégek számára.

Kiváló befektetés lehet olyan vállalkozók részére, akik vendéglátásban gondolkoznak. Az ingatlan elhelyezkedése és kitűnő adottságai miatt sokféle hasznosításra alkalmas.

Amennyiben felkeltette figyelmét az ingatlan, várom hívását! Kérem vegye figyelembe, hogy a büfé jelenleg is működik, csak előre egyeztetett időpontban tekinthető meg kizárólag a Dot-Ing Ingatlaniroda által!

Várom hívását! 06 30 629 6691
Érdeklődés
Szenténé Vincze Melinda
Az értékesítő:
Szenténé Vincze Melinda
Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda - Tata
+36-30-629-66-91
 
 
 
 
 
 
Küldés