Eladó iroda/üzlethelyiség Tata, 49.900.000 Ft, 239 négyzetméter
49,9 mFt
Tata,
eladó iroda/üzlethelyiség
Méret:
239 négyzetméter
Jelleg:
Üzlethelyiség
Berendezés:
nincs megadva
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
4853
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
iroda/üzlethelyiség
Jelleg:
üzlethelyiség
Település:
Tata
Cím:
Tata
Alapterület:
239 négyzetméter
Ár:
49.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9668732
Ingatlan leírás
IRODÁNAK, LAKÁSNAK VERHETETLEN helyen a VÁROS SZÍVÉBEN!

Szolgáltatók, befektetők, telephelyet kereső cégek számára!

Ha az Ön cégének vagy családjának fontos, hogy jól megközelíthető helyen, a város központjában legyen , és még a parkolás se okozzon gondot, akkor tekintse meg ezt az ajánlatot.


Az ingatlan alkalmas bármiféle adminisztratív tevékenységnek Orvosi rendelőknek, ügyvédi irodának stb… ahol egy helyen mindent megtalál az ügyfél, de akár családok összeköltözésére is megoldás lehet.
Az ingatlan központi helyen van közintézmények, üzletek közelében Tata legfrekventáltabb és legforgalmasabb részén. Tégla falazatú, egy három szintes társasház első emeletét teszi ki a maga 240nm-ével.Különlegessége ,hogy önálló lépcsőháza van! Az ingatlanban összesen 8 db 12-18 nm nagyságú irodahelység/szoba van kialakítva 3 vizesblokkos egységgel (egy konyha ,két wc és egy zuhanyzó). Az épület maga monolit vázas de belülről a válaszfalak téglából és gipszkartonból készültek,így könnyedén átalakítható.
A bejárati rész ,előszoba ,konyha és fürdőszoba hidegburkolat,míg a szobák parketta borításúak. Minden helység különösen világos a faltól-falig nyúló ablakok miatt,melyek külön - külön klimatizáltak is. A fűtése távhőről megoldott egyedi mérővel.
Az irodaház /lakás átlagos állapotban van,talán némi felújítás is szükséges a beköltözéséhez,de cserébe lehetőségek tárházát kapjuk akár magán célra akár vállalkozásban gondolkodunk.
Az épület előtt és környékén mindig van parkoló.
Ha az Ön terveiben is valami hasonló lehetőség szerepel,akkor hívjon bizalommal és megmutatjuk!

Szabó Szilvia
06 70 367 76 36
szilvi.szabo@dot-ing.hu
Érdeklődés
Szabó Szilvia
Az értékesítő:
Szabó Szilvia
Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda - Tata
+36-70-367-76-36
 
 
 
 
 
 
Küldés