Eladó lakás Oroszlány, 13.500.000 Ft, 53 négyzetméter
13,5 mFt
Oroszlány,
eladó lakás
Méret:
53 négyzetméter
Szobák:
2 + 1
Építési mód:
Nincs megadva
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
5465
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Oroszlány
Cím:
Oroszlány
Alapterület:
53 négyzetméter
Ár:
13.500.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10105762
Emelet:
7. emelet
Szobák száma:
2 + 1
Fűtés jellege:
távfűtés
Ingatlan leírás
Igényesség panelban is!!

A Dot-Ing Ingatlaniroda Oroszlány, Táncsics M.úti 10 emeletes tömbjében kínál eladásra egy felújított és átalakított (növelve ezzel a szobaszámot), 53 nm-es fiatalos, modern lakást a 7.emeleten.
Nagy előnye a lakásnak,hogy nem kell a szakemberek keresgélésével foglalkozni,idegeskedni, rengeteg energiát,pénzt megspórolva ezzel, mert itt már szinte minden a helyére került.

A felújítás alatt kicserélésre került a víz ill. villany vezetékek, a nyílászárók ( bejárati ajtó, beltéri ajtók, ablakok ( redőnyös, szúnyoghálós), hideg és meleg burkolatok,konyhabútor,szaniterek. Az addigi 2 szoba+hallos ingatlanból egy amerikai konyhás, nappali+2 hálós lakást varázsoltak a tulajdonosok. A konyhából lett szobán teljes egészében gipszkarton borítást,a lift felőli falon nikecell szigetelést, valamint a lakás többi helységének utcai falán is szigetelést végeztek.
Ráadásképp a lépcsőházban is hamarosan kezdődik a belső felújítás (liftek,falak,postaládák) ami az ingatlant értékállóbbá és igényesebbé teszi. Tehát újszerű környezetben tudhatja otthonát,ha ezt a lakást választja! Közös költsége mindezeket tartalmazza, így 11.000 Ft havonta. Fűtése 13.000 Ft átlagosan a melegvíz használattal együtt.
A konyhabútor gépeivel együtt (kerámialapos főzőlap sütővel együtt,páraelszívó,mosogatógép) a vételár része,valamint igény esetén az előszobai,jól variálható IKEA-s gardrób szekrény.
Érdeklődni: Telek Bernadett 06703677606

Kérje INGYENES hitelszűrésünket és ügyintézésünket több bank ajánlatából. Teljes körű ügyintézés, teljes jogi képviselettel.
Érdeklődés
Telek Bernadett
Az értékesítő:
Telek Bernadett
Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda - Tata
+36-70-367-76-06
 
 
 
 
 
 
Küldés