Eladó lakás Tata, 48.895.000 Ft, 110 négyzetméter
48,895 mFt
Tata,
eladó lakás
Méret:
110 négyzetméter
Szobák:
4
Építési mód:
Nincs megadva
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
5275
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Tata
Cím:
Tata
Alapterület:
110 négyzetméter
Ár:
48.895.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9933001
Emelet:
1. emelet
Szobák száma:
4
Fűtés jellege:
egyéb
Építési év:
új építésű
Ingatlan leírás
ÚJÉPÍTÉSŰ, KÖRNYEZETBARÁT, ALACSONY ENERGIAFELHASZNÁLÁSÚ VIDÉKI OTTHONOK TATÁTÓL ÉS AZ M1-ES AUTÓPÁLYÁTÓL 5 PERCRE!! I. ÜTEM MEGNYITVA!
Új építésű CSALÁDBARÁT ikerházi lakások eladók Kocs központjának új építésű lakóövezetében.

Több szempontból is ideális választás lehet, ezek az Iskola közben épülő 3 szoba + nappali, KERTKAPCSOLATOS, ÚJ ÉPÍTÉSŰ projektben épülő lakások, melyeket újszerű környezet, modern kivitelezés, és központi fekvés jellemez.
A lakópark otthonainak megálmodásakor egy olyan összetett megoldás született, amelyben az épület és a zöldterület együttese harmonikus környezetet alkot , mindezt pedig a település szívében.
A projekt Ideális lakhelyet kínál mindazok számára, aki szeretik a tágas napfényes tereket, s akik számára az otthon elképzelhetetlen egy kényelmes terasz és kertkapcsolat nélkül.
A belső kétszintes kitűnő otthonokhoz saját udvar tartozik. A földszinten egy légtérben kialakított tágas konyha- étkező- és nappali, mint közös élettér hivatott biztosítani a családi együttlétek helyszínét. A földszinten továbbá előtér, gardrob helyiség, egy hálószoba, háztartási helyiség és a toalett található. A nappaliból egy térkövezett teraszra és majd a saját használatú kis” kertünkbe” érkezünk. A felső szintre kényelmes lépcsősor vezet. Itt két hálószobát, gardrob helyiséget, közlekedőt és egy tágas fürdőszobát találunk. A szobák jól rendezhetők, hiszen nem tetőtériek! Belmagasságuk minden esetben eléri a teljes méretet.
A 2 lakásos (2 egységből álló)társasházi lakások elosztása jól átgondolt, hozzáértő tervezői munka eredménye. Amit a legkorszerűbb gépészeti megoldások használatával (hőszivattyús padló- és mennyezeti hűtő-fűtő rendszer) , minőségi építőanyagok beépítésével fognak megvalósítani melyet a mai kor elvárásainak megfelelő energiafelhasználás fog jellemezni.
Mind ezekhez pedig társul hogy a magas színvonalú kivitelezésről, megbízható, SZÁMOS REFERENCIÁVAL rendelkező Beruházó gondoskodik, akinek a nevéhez fűződik Komárom-Esztergom megyében többek között Tatán és Komáromban számos megépült családi ház.
Központi lokációjának köszönhetően a Projekt infrastrukturális ellátottsága kiváló.
A külső, tetszetős megjelenését a beruházó biztosítja! A belső enteriőr kialakítását természetesen már közösen alakítja ki Ön és családja a kivitelezővel.
A két épület együttes 2020 év végi ÁTADÁSSAL köthető le.
A projekthez akár kamattámogatott lakásvásárlási hitel és CSOK
(3 gyermeknél 10M +15kamattámogatott hitel
2 gyermeknél 2,6 M + 10M Ft kamattámogatott hitel )
is igényelhető melynek részleteivel is hívjon bizalommal. Érdeklődni: Nagy Edit 06 30 6 226 317
Érdeklődés
Nagy Edit
Az értékesítő:
Nagy Edit
Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda - Tata
+36-30-622-63-17
 
 
 
 
 
 
Küldés