Eladó lakás Tatabánya, 26.300.000 Ft, 41 négyzetméter
26,3 mFt
Tatabánya,
eladó lakás
Méret:
41 négyzetméter
Szobák:
1 + 1
Építési mód:
Nincs megadva
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
6034
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Tatabánya
Cím:
Tatabánya
Alapterület:
41 négyzetméter
Ár:
26.300.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10480543
Emelet:
2. emelet
Szobák száma:
1 + 1
Fűtés jellege:
távfűtés
Építési év:
új építésű
Ingatlan leírás
me egy igazán innovatív termék a lakáspiacon!!!

UGYE ÖN IS SZERETNÉ SZÁLLODAI KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT ÉLNI MINDENNAPJAIT? ITT AZTÁN MEGTEHETI, MÁR EZEN A NYÁRON!
Költözzön vagy fektessen be Tatabánya központjában egy 30 lakásos egyedien újragondolt luxus társasházba. Az épület egy korábbi irodaházból újult és alakult át a Mártírok út és az 1.sz.főút közötti sávban újépítésű projektté. Ami a jó hír ebben, hogy nem csak funkciójában, rendeltetésében is újépítésű társasháznak minősül, tehát igénybe vehető rá az újépítésű ingatlanokra vonatkozó összes állami támogatás!
Az épület 3 szinten tartalmazza a 30 db lakást. A földszinten 8 db, míg az első és második emeleteken 11-11 db lakás került kialakításra. Fontos tudnivaló, hogy a lakások méreteitől függetlenül a fürdőszoba és a külön wc minden egyes lakásban azonos méretűek.
A választható méretek: 34 nm-57 nm közöttiek, amerikai konyhás nappali+1 vagy amerikai konyhás nappali+2 szobás kiosztásúak. A földszinten 1 db 70 nm-es lakás is tervezésre került. A földszinti lakások mindegyike kertkapcsolattal rendelkezik, az emeletiek francia erkélyesek.
Szálloda jellegű nívója külső környezetében és belső tervezésében úgyszintén megmutatkozik. Körbekerített magán területen,zöldnövényes,parkosított,térkövezett udvarrész, szökőkút, sorompó rendszer, díszköves hátsó(közös használatú) pihenő park, játszótér, recepció, tágas hall,széles folyosók minden emeleten és természetesen korszerű technológiájú alapanyagok.
Az épület 10 cm-es külső szigetelést kapott, a belső főfalak 30 cm vastagok. A lakások önálló víz-és elektromos hálózattal, mérőórákkal lettek szerelve. Fűtését továbbra is a helyi T-SZOL városi távhő szolgáltatja.
Parkolási lehetőség az épület hátsó oldalán biztosított, összesen 30 db autóbeálló került kialakításra. A lakásokhoz opcionálisan 1-1 megvásárolható, ára br.950.000.-Ft.
Az ár kulcsrakész állapotot tartalmaz, a lakások 2021.nyarán kerülnek átadásra!!
Az itt meghírdetett lakás 1.emeleti, alapterülete 40.7 nm, amerikai konyhás nappali, 1 szoba, fürdőszoba, külön wc, francia erkély. Ablakai a Mártírok út irányába néznek.
Kedves lakáskereső, ha Ön/Te is valami mást, igazán egyedit keres(el), mint az eddig megszokott újépítésű lakások, akkor ez a választás garantáltan hosszú távú jó döntés lesz.
Ha nincs meg a szükséges összeg a vásárláshoz, hitelügyintézésben, az igénybe vehető állami támogatásokkal együtt,valamint a jogi lebonyolításban is segítséget nyújtunk. Szakaszos fizetés lehetséges!
Érdeklődni: Telek Bernadett 06703677606
Érdeklődés
Telek Bernadett
Az értékesítő:
Telek Bernadett
Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda - Tata
+36-70-367-76-06
 
 
 
 
 
 
Küldés