Eladó telek/földterület Dunaalmás, 132.000.000 Ft, 33.245 m2
132 mFt
Dunaalmás,
eladó telek/földterület
Méret:
33.245 m2
Besorolás:
Építési telek
Közművek:
nincs
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
6046
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
telek/földterület
Jelleg:
belterület
Település:
Dunaalmás
Cím:
Dunaalmás
Alapterület:
33.245 m2
Ár:
132.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10487430
Telek terület:
33245
Telek terület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Gyorsan megtérülő befektetési lehetőség a Dunapart közelében, DUNALMÁS BELTERÜLETÉN!!!
Valósítsa meg Ön a DUNAALMÁS RIVERSIDE RESIDENCE projektet!
Megvételre kínálunk egy páratlan befektetési lehetőséget,mely Dunaalmás belterületén közel 3,4 Hektáron a Dunától pár percre fekszik,festői környezetben ,csodálatos kilátással,Budapesttől 60 km-re,az M1-es autópályától pedig 10 percre.
Amennyiben az Ön terveiben egy új lakópark vagy lakónegyed szerepel,úgy ezen területen ez most megvalósíthatja.
A terület családi házakkal határolt, igen kedvező fekvésű. A megfelelő teret biztosító telkek 19X4 lakás (összesen 76 lakás alakítható ki) elhelyezésére adnak optimális lehetőséget. Egy olyan újépítésű lakóparknak, ahol privát telekrésszel is rendelkező családi házas beépítés megvalósulását álmodták meg.
A készre tervezett lakópark arculata már látványtervekkel, részletes alaprajzokkal,műszaki dokumentációkkal,web sétával,magában hordozza mindazon előnyös alapfeltételt,amely egy valódi lakókerti projekt megvalósításához kialakításához szükséges.
A tervben látható lakások, egységes modern jelleget kaptak, ami biztosítja az új építészeti értékek és a zöldkörnyezet harmonikus kapcsolatát.
A lehetőség:
Eme megtervezett lakópark megvalósításához kínálunk most befektetési lehetőséget. Ebben a csomagban a leendő beruházó 5db belterületi telket vásárolhat meg az elkészített tervekkel, látványtervekkel,websétával.
A terület maga 5 hrsz- ból áll össze 33.245.000 nm belterületi kivett beépítetlen területen.( Az övezeti besorolása jelenleg még Gksz ,vagyis kereskedelmi ,szolgáltatói övezet,de az átminősítés elvégzésére már megvan az ajánlat)
A hatályos rendezési terv szerint a módosítással kertvárosias lakóövezet alakítható ki, sorházas beépíthetőséggel. Jelenleg a közműellátás az utca elejéről oldható meg.
Az eddigi elkészült értékesítést elősegítő anyagok, látványtervek elősegítik majd ,hogy a leendő lakásvásárlók,ezt a kellemes környezetet válasszák majd az ingatlanpiac palettájáról.
Egyébként a jelenlegi tulajdonos üzleti terve szerint ,a beruházás nagyságrendje,valamint az egyes házakra jutó relatív alacsony bekerülési költségek miatt , úgy kalkulált ,hogy a most felkapott és keresett, támogatásoknak megfelelő és versenyképes áru lakások alakíthatók ki. Ezt a tendenciát követve pedig szinte garantált, hogy az új beruházónál is a vártnál hamarabb megtérüljön a projektbe fektetett energia és tőke.
A projekt részleteiért forduljon hozzám bizalommal!!!
A tovább értékesítésben a több mint 10 éves újépítésű projektértékesítési tapasztalatunkkal szívesen közreműködünk.

Szabó Szilvia
06 70 367 76 37
szabo.szilvi@dot-ing.hu

A hirdetés szövege szerzői jogvédelem alatt áll.
Érdeklődés
Szabó Szilvia
Az értékesítő:
Szabó Szilvia
Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda - Tata
+36-70-367-76-36
 
 
 
 
 
 
Küldés